Die invloed van groep-psigoterapie op pasiente in Neurokliniek C, Stikland Hospitaal - Van Wijk, A. J.(Adriaan Jacobus),1947- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.