Die invloed van strominge in die Islam op die Jesusbeskouing van die Suid-Afrikaanse Moslems - Greyling, Christeman Joel Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1976.