Die invloed van vogstremming op die morfologiese en fisiologiese groei-eienskappe van koring - Van Niekerk, J. E.(Jacobus Everhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.