Indirekte grondvogbepaling met behulp van elektriese verhittingselemente. - Botha, Kruger Lionel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.