Jesus tussen opstanding en wederkoms : 'n ondersoek na die betekenis van die verhoging volgens die toesprake in Handelinge - De Villiers, Pieter Gideon Retief (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1976.