n Bedryfsielkundige ondersoek na beeldbevordering as 'n promosiestrategie en uitvloeisel van sosiaal-verantwoordelike handelinge : 'n studie in die wynbedryf - Visser, Jacobus Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.