Optimiseringstegnieke vir die beplanning van 'n besproeiingsskema. - Potgieter, Jacobus Cornelis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.