Simulasie van verkeersirkels met GPSS vir die bepaling van verkeerbeheer riglyne. - Vermeulen, Marthinus Joachim (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.