Begrippe, benaderings en bevindings in die sosiologiese studie van massakommunikasie : 'n sistematisering - Ewert, Joachim W.(Joachim Winfried) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.