Die bepaling van golfrefraksie met behulp van 'n rekenaarprogram. - Du Toit, C. G. d. K.(Charl Gabriel de Kock) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.