Die bydrae van die nywerheid tot die ontwikkeling van besproeiing deur innovasie in oppervlak- en mikrospuitbesproeiing. - Badenhorst, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.