Die evaluering van die doeltreffendheid van sekere voedingstandaarde vir groeiende varke gevoer op diete wat met behulp van liniere programmeringstegnieke geformuleer is - Van Wyk, G. N.(Gert Nieuwoudt) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.