Die geskiedenis van sendingwerk deur die Nederduitse Gereformeerde Kerk onder die Buysstam in Noord-Transvaal - Lombard, Johan Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1977.