Die invloed van fisiese vorm en smaaklikheid van voere op die voedingsmeganisme van skape - Van Niekerk, A. I.(Andre Isak) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.