Die ontwerp van kriteria vir die keur van voorgeskrewe literere werke vir die senior sekondere skool - Du Plessis, J. N. S.(Jacobus Nicolaas Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.