Die ontwikkeling van 'n rekenaargesteunde stelsel vir optimale taktiese produksiebeplanning met behulp van lineere programmering - Meij, J. T.(Jacobus Triegaardt) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.