Die verband tussen die vlak van morele oordeel en die vermoe tot rol-inlewing by die Kleurling jeugoortreder - Malan, Dirk Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.