Die verhittings- en verkoelingswarmteoordrag en drukval van laminere olievloei vir die geval van konstante wandtemperatuur in gladde en intern gevinde pype met wentellint-insetsels. - Van Rooyen, Renier Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Omslagtitel: Warmteoordrag van laminere olievloei in gladde en intern gevinde pype met wentellintinsetsels.