Die vertaling van die Johannes-evangelie in die Blye Boodskap (gedeeltes uit hoofstukke 1-3) : 'n vergelyking met ander vertalings en 'n evaluering daarvan - Welgemoed, Johannes Godliep (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1977.