n Bedryfsielkundige ondersoek na die seleksie en opleiding van rekenaarstelselontleders - Fick, L. J. (Louis Jean) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 1977.