n Ondersoek na die afboubaarheid van 'n pluimvee abbattoir se uitvloeisel deur middel van die geaktiveerde slykproses. - Laubscher, S. J. A.(Samuel Johannes Albertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.