Sprinkel- en druptegnieke gesien as nywerheidsbydrae tot besproeiingsontwikkeling. - Louw, Hendrik Hermias (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.