Toksienproduksie deur Eutypa Armeniacae en die rol daarvan by appelkoosterugsterwing - Thomas, A. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.