Verwantskap, besluitneming en netwerke van die inwoners van Eliteville - Rabie, P -J.(Pierre-Jacques) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.