Bepaling van die afweerstowwe van Holopterna valga en Pipilio demodocus en die sekslokstof van Kheper lamarcki - Roth, Marina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.