Die aard, funksies en rol van Suid-Afrikaanse direkteure-met besondere verwysing na genoteerde maatskappye - Van Heerden, Japie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.