Die hoofkanale van die Breerivier en Bergrivier : 'n geomorfologiese ondersoek - Odendaal, J. P. le G.(Johannes Petrus le Grange) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.