Die interpretasie van die Bondsboek in lig van die Septuagint, Targums en Pesjitta - Van den Berg, David Erasmus,1950- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.