Die koningsheerskappy van God in Sefanja en die betekenis daarvan vir die prediking van die boek - Kruger, Hendrik Andries Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1978.