Die leierskaprol van die inspekteur van onderwys ten opsigte van primere onderwys in Kaaplandse skole : 'n onderwysadministratiewe studie van bepaalde aspekte met die klem op supervisie (kontrole en toesig) en professionele leiding - Knoetze, F. L.(Francois Loduvicus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.