Die moontlike betekenis van verskille tussen verbale en nie-verbale intelligensietellings soos gemeet deur die nuwe Suid-Afrikaanse groeptoets - Van der Merwe, Roelof Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.