Die ontwerp en evaluering van sikliese konstruksieprosesse met behulp van SNAP. - Viviers, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.