Die ontwerp van mikrobesproeiingstelsels met behulp van 'n programmeerbare rekenaar. - Du Plessis, Hendrik Jacob (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.