Die ontwikkeling van 'n model vir die simulasie van 'n gelykstroomkragstelsel met diodestroomrigters deur middel van 'n syferrekenaar. - Coetzee, Willem Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.