Die optimisering van die Eersterivierbesproeiing-stelsels en die daaruitvoortspruitende ontwerp van die Stellenboschbergtonneluitlaat. - Pansegrouw, Johannes Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.