Die realisasiebegrip : 'n teoretiese beskouing en die praktiese implementering daarvan - Van der Walt, W. D.(Willem Dreyer) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Rekeningkunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.