Die uitsaklamsindroom in skape in die Albanie- en Bathurstdistrikte - Erasmus, Johan Adam (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.