Die verstaan van waarheid : in kritiese ondersoek na die kommunikasiestruktuur in die hermeneutiek met besondere verwysing van die hermeneutiek van Friedrich Daniel Ernst Schleiermacher - Fouche, Henry Leon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.