Die vrou in die amp [Microfiche] : 'n historiese oorsig van die argumente ten opsigte van die toelating van die vrou tot die kerklike ampte, veral met betrekking tot die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Van Staden, Paulus Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Mikroreproduksie van oorspronklike proefskrif.