Enkele aspekte van die skoolonderrig van biochemie, met spesiale verwysing na die biologiesillabusse van hoer skole in Kaapland - De Jongh, J. G.(James Gribble) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.