Grondbakondersoek van besproeiingstoediening tot die grond van Welgevallen proefplaas deur middel van voortjies. - Lombaard, Joachim Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.