Ko-kurrikulere aktiwiteite aan Suid-Afrikaanse hoerskole, met besondere verwysing na Kaapland : 'n histories-kritiese studie van bepaalde aspekte - Du Toit, F. P. de K(Francois Philippus de Kock) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch.