n Ondersoek om groter helderheid te verkry oor leierskapsvorming soos dit in die Suid-Afrikaanse Weermag en meer bepaald in die vormingskursus vir die junior-offisier aangewend word - Muller, Esaias Michal (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.