Objektiwiteit en subjektiwiteit in die wetenskap : 'n ondersoek na die gebruik van 'objektief', resp. 'objektiwiteit', as kwalifikasie van die status van wetenskaplike kennis, aan die hand van die problematisering van die logies positiwistiese objektiwiteitskonsepsie in die resente wetenskapsfilosofie - Nel, Philip (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.