Sprinkelbesproeiingskema met vloei- en drukbeheertoerusting vir Welgevallen proefplaas. - Van Schoer, Philip (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Eng.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.