Suid-Afrikaanse Spoorwee en Hawens : bronne en aanwending van kapitaal 1970-1978 - Du Toit, Johan Christoph (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch.