Theoria en praxis : die oorgang van 'n wereldverklarende kenvorm na 'n polisveranderende lewenshouding in die antieke denke - Anthonissen, C. A.(Carel Aaron) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.