Tyd as 'n fundamentele konsep in menslike gedrag met spesifieke verwysing na die beroeps- en bedryfswereld - Augustyn, J. C. D. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.