Verandering in serum progesteroon en luteiniserende hormoon peile na sinkronisasie van estrus by skape - Dierkse, Erna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.