Die belangrikheid van tegniese onderwys (nie-universiter) in die Suid-Afrikaanse ekonomie - Van Lill, J. J.(Jacob Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.